Zaterdagmiddag 19 maart Winsum: Nieuwscafé en Groningers vertellen hun ervaringen

In de afgelopen tientallen jaren heb ik als UFO-meldpunt duizenden Groningers ontmoet die mij de meest wilde en vreemde verhalen vertelden over bijzondere gebeurtenissen die zich in de provincie afspelen en hebben voorgedaan. Met velen hebben wij ons hierin jaren verdiept en weten inmiddels dat deze wilde verhalen op waarheid berusten en niet kunnen worden afgedaan als waanideeën. Groningen en zijn bewoners zijn bijzonder en we laten Groningers aan het woord met dit zeer bijzondere nieuws uit de provincie.

Zaterdagmiddag 19 maart 2016 gaan we van start in Café J&A om 14.00 uur te Winsum en zijn er interviews en beelden die de media in Groningen niet hebben vertoond. Waarom worden feiten verzwegen en afgedaan als onzin, is het onwetendheid of willen wij het niet weten?

We praten met gasten en deskundigen over hun ervaringen met de talloze UFO-meldingen en gaan in op de ongelofelijke resultaten met colloïdaal zilver en hennep olie en de mogelijkheden die de Schumann resonantie en de MX2 ons kunnen bieden om onze gezondheid zelf te reguleren en je zelfgenezend vermogen te activeren. Er is van alles mis met ons voedsel en Harmen geeft ons oplossingen uit de natuur en wat in je tuintje niet mag ontbreken. Tot slot besteden we aandacht aan de laatste actualiteiten en is er ruimte voor vragen.

Cafe J&AZaterdagmiddag 19 maart hopen wij u in Winsum (Gr.) te ontmoeten in

Locatie: Café J&A, Hoofdstraat 2 in Winsum
Datum: zaterdag 19 maart 2016
Tijd: 14.00 uur – 17.00 uur (zaal open 13.30 uur)
Toegang: gratis

Flyer Nieuwcafé Winsum

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *