Cursus Schumann Resonantie op 21 februari 2016 in Soest

MX2generator-3De Aarde bevindt zich momenteel in een ascentieproces, wat zoveel wil zeggen dat de trilling van het energieveld wat zich tussen de kern van de Aarde en de buitenste laag van de ionensfeer bevindt, alsmaar hoger wordt. Alles wat op Aarde leeft, staat in verbinding met deze trilling.

Het is ook uit te leggen als de levensenergie die alles op Aarde in leven houdt. Dit betekent dat ook wij als mens met deze energie verbonden zijn, bewust of onbewust. Onze lichamen en onze geest doen hun best om zich aan deze verhoogde trilling aan te passen. Vaak met de nodige lichamelijke en soms ook geestelijke ongemakken. Belangrijk in het proces van aanpassing is dat wij geheel verbonden zijn met de Aarde en met onszelf als mens levend op deze Aarde.

Er zijn vele technieken om jezelf te verbinden met de Aarde, maar geen van deze technieken gaat verder dan slechts een goede aarding. Het is belangrijk de energie van de Aarde in jezelf te integreren, met andere woorden door je eigen energiesysteem op te laten nemen. Hierdoor kan deze hoge trilling de nodige processen in onszelf op gang brengen. Het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt aangesproken.

Zowel mentaal als emotioneel als ook lichamelijk wordt er een grote schoonmaak op gang gebracht die nodig is om al het oude los te kunnen laten en al het nieuwe te kunnen ontvangen.

IMG_5012Al jaren wordt in Nederland de cursus Schumann resonantie gegeven. Een kleine drieduizend mensen hebben de curus reeds gevolgd. De reacties zijn over het algemeen erg positief. Het is prettig om samen met anderen te kunnen oefenen en ervaringen uit te kunnen wisselen. Mensen zijn hierdoor vaak zekerder in het doen van de oefening naderhand. Uit eigen ervaring weten we dat het doen van de cursus een heel goed handvat biedt om onszelf staande te houden in deze roerige tijden. Om meer positief en gezonder te kunnen blijven en meer bewust te worden.

Tijdens deze cursus beoefenen we een zeer gemakkelijke oefening die ons in staat stelt onszelf te verbinden met de energie van de Aarde. Men hoeft hiervoor niet te kunnen mediteren of iets dergelijks, de oefening is voor iedereen gemakkelijk te doen. Wanneer men de cursus gevolgd heeft, kan men deze oefening nadien thuis gemakkelijk herhalen en verder beoefenen. Dit is voor velen al een zeer goede manier gebleken om zichzelf gelukkiger en rustiger te voelen en meer bewust en gezond te worden.

De laatste periode merken wij dat het voor veel mensen steeds moeilijker wordt om rond te komen iedere maand, laat staan ook nog een cursus te kunnen volgen. Maar dit geldt natuurlijk niet voor iedereen, gelukkig. Daarom willen wij bij deze cursus voor iedere betalende cursist een onvermogend iemand gratis aan de cursus deel laten nemen. Zo krijgen meer mensen de mogelijkheid om deze eenvoudige, maar doeltreffende techniek te leren.

Dus wilt u graag leren hoe u op een eenvoudige manier bewuster en gezonder kunt worden, of wilt u al langere tijd graag deelnemen aan deze cursus maar heeft u niet de nodige middelen dan bent u nu in de gelegenheid een e-mail naar ons te sturen waarin u uw persoonlijke situatie uitlegt. Wij zullen dan iedere cursus een aantal mensen uitnodigen, afhankelijk van het aantal betalende cursisten. U kunt uw e-mail sturen naar schumannmx2@gmail.com. Wij hopen u dan te mogen verwelkomen.

De eerstvolgende eendaagse cursus Schumann resonantie gegeven door Anton Teuben met kennismaking met de MX2 Generator is:

Datum: zondag 21 februari 2016

Tijd: 10.30 – 17.00 uur

Locatie: De Ruimte, Insingerstraat 39, 3766 MA Soest

Kosten: € 100,00 p.p.

Deze kosten dienen vooraf betaald te worden. Hierbij is de gehele dag koffie, thee en water gratis.

Op locatie is er de mogelijkheid om colloïdaal zilver, CBD olie of MX2 kristallen hangers en dergelijke te kopen.

Aanmelding cursus: Bent u één van degenen die er graag voor willen zorgen dat een minderbedeelde toch aan deze cursus mee kan doen dan kunt u zich voor de cursus aanmelden door een e-mail te versturen naar cursus@antonteuben.nl onder vermelding van plaats, naam, adres, telefoonnummer en het aantal personen. U ontvangt van ons een mail met de betalingsgegevens. Uw aanmelding is definitief na betaling.

Universe is magic and love is the key

Team Anton Teuben

Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *