Nieuwe wolken gedetecteerd en we gaan naar een subtropisch klimaat… zoals was aangekondigd!

Live blog Anton TeubenNaast de vele nieuwe wolken, fenomenen en objecten die tegenwoordig in ons luchtruim zijn te bewonderen, kunnen we er weer een nieuwe aan toevoegen. Deze foto’s zijn 16 december jl. gemaakt boven Noorwegen. Allemaal tekens dat we aan het verhuizen zijn naar een nieuwe realiteit/dimensie met nieuwe kleuren, wolken en contacten.

Krijgen we een subtropisch klimaat?

Noorwegen, Tromso 16-12-15Het meest besproken onderwerp op het moment is en staat met stip op nummer 1: het weer! Vrijwel iedereen verbaast zich over de hoge temperaturen en de wijze waarop de natuur hierop reageert.

Diverse natuurvolken hebben aangekondigd dat er in deze periode rond en na 2012 een verandering zou optreden in de energie en dat de wobbel in de aardas zou worden hersteld. Deze wobbel zou zijn ontstaan bij de val van Atlantis ongeveer 12.000 jaar geleden en zou de aanleiding zijn geweest van het ontstaan van winter, herfst, zomer en lente. Vóór die tijd zou overal op aarde een subtropisch klimaat hebben geheerst met uitzondering van de polen.

Wij hebben meer vertrouwen in de kennis van onze natuurvolken, de merkbare invloed van de fotonengordel op ons klimaat en de gehele planeet dan in de miljarden verslindende besprekingen over de extreme klimaatsveranderingen en de daaraan gekoppelde financiële belangen waarin feitelijkheden zoals chemtrails en de beschikbare informatie over de fotonengordel naar ons weten niet worden benoemd.

Onder invloed van de passage door de fotonengordel  is de trilling/ bewustzijn van de aarde, de natuur en uiteindelijk ook de mensheid aan het veranderen. De mensheid is nu massaal aan het wakker worden en kijkt langzamerhand door de sluiers van geheimzinnigheid en leugens heen.

De aarde en haar bewoners ronden de volledige cyclus van 26.000 jaar af wat ons het bewustzijn en gevoel zal geven dat we allemaal verbonden zijn, waar we ook verblijven op aarde of in het universum. Ons schip/planeet biedt alle mogelijkheden om ons te verbinden met de juiste energie, waarmee we onze fysieke en psychische gezondheid op peil kunnen houden. Massa’s berichten en recepten verschijnen in steeds ruimere mate en velen voelen en ontdekken dat de natuur en het universum ons de oplossingen biedt.

Universe is magic and love is the key

De eerstvolgende cursus Schumann resonantie vindt plaats op 17 januari 2016 in Rotterdam.

Bladwijzer de permalink.

3 reacties op Nieuwe wolken gedetecteerd en we gaan naar een subtropisch klimaat… zoals was aangekondigd!

 1. Rini zeggen:

  Ja heb ik al aangenomen dat de aarde plat is 🙂 🙂 🙂
  Ook al was dat in het begin super moeilijk 🙂 🙂 🙂
  Maar ben blij dat ik er achter ben(NEXT 🙂 )alleen nu de rest van de mensen nog 🙂 🙂 🙂
  Raar he,500 jaar geleden wisten we niet anders dan dat hij plat was,dus eigelijk waren ze vroege slimmer dan nu,nu neemt men maar alles kwakeloos aan wat men op die dode zwarte doos(TV) te voorschijn toverd.
  Maar ja niet te lang meer over zeuren ,er word wat aan gedaan
  De tijden zijn aan het veranderen 🙂 🙂 🙂
  Prettige feestdagen allemaal 🙂 🙂 🙂

 2. Cbhr zeggen:

  Eerst maar eens aannemen dat onze wereld plat is. Dan verder kijken.

 3. Peter zeggen:

  I’m dreaming… of a WAAAAAIT christmas!
  Zou dat voorgoed de (ijs)kast in kunnen dan? Jammer want ik ben echt een wintermens. Het lijkt er inderdaad op dat het klimaat inmiddels een soort nul-positie inneemt. Aan de andere kant zou dat kunnen betekenen dat het seizoen simpelweg omslaat, dat wij zometeen de winter in de zomer krijgen. Maar dan moet de aardas echt omkeren. En ik heb wel het gevoel dat wij op de deurmat van de één of andere gebeurtenis staan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *