Colloïdaal zilverwater om onze gezondheid op peil houden

article34751794Hoewel we zeker nog verwend worden met deze zachte herfst, staat de winter weer voor de deur. De tijd waarin we net even wat meer aandacht aan onze gezondheid moeten schenken. Buiten de extra vitamines die we nemen in de maanden met de `r` om onze gezondheid op peil te houden, kan ook ons afweersysteem wel een steuntje in de rug gebruiken. Een natuurlijk middel wat hiervoor goed ingezet kan worden is colloïdaal zilverwater. In vroegere tijden werd vaak een zilveren munt in het water gedaan bij het koken.

 

full34751774Zilver is een stof die al van nature in ons lichaam voorkomt en een ondersteunende functie heeft in ons immuunsysteem.Colloïdaal wil zeggen dat het zilver bestaat uit zulke kleine deeltjes dat het door onze lichaamscellen direct opgenomen kan worden. Het is een heel nuttig middel wanneer u een verkoudheid of griep voelt opkomen. Het is te gebruiken bij behandeling van infecties die veroorzaakt worden door zowel virussen, bacteriën, schimmels als ook door parasieten.

Tevens is colloïdaal zilverwater te gebruiken bij huisdieren. Heeft uw dier bijvoorbeeld last van wormen of vlooien dan kunt u een druppel zilverwater door het drinkwater doen. Ook is zilverwater in te zetten ter voorkoming van infecties. Het kan gebruikt worden bij de verzorging van open wonden maar ook bij huidklachten zoals eczeem en acné en dergelijke. En zo zijn er nog meer toepassingen mogelijk.

Naast colloïdaal zilverwater is er ook colloïdaal goudwater verkrijgbaar. Goud werkt diep op ons immuunsysteem in. Nog dieper zelfs als zilverwater, echter het goudwater werkt hiernaast ook heel diep op onze emoties in, Daarom is het verstandig van goudwater beduidend minder te gebruiken. Het is heel normaal dat het lichaam reageert op het gebruik van colloïdaal zilver en goudwater. Er ontstaat een schoonmaakproces en dat kan met wat pijntjes en ongemak gepaard gaan. Deze verdwijnen vanzelf weer wanneer het lichaam de meeste afvalstoffen afgevoerd heeft.

Kijkt u ook eens in onze webshop …

webshop_21231

Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *