Wat we uiteindelijk allemaal ontdekken.

112322We hebben altijd al gevoeld of geweten dat er iets niet correct was en we een stukje van de puzzel misten. De meesten wereldburgers beseffen dit inmiddels. Europa en Amerika (11% van de wereldbevolking) waar de mensen nu massaal ontdekken dat we zijn misleid en bedrogen beginnen dat
begrip nu terug te krijgen.

Laten we ons nogmaals realiseren dat door de opgelegde beperktheid van onze instituties, deze instanties zichzelf de das hebben omgedaan. Wat angst, geld, cariëere en misleiding voor invloed op het bewustzijn hebben realiseert vrijwel niemand zich. Het is nu belangrijk dat we compassie en begrip opbrengen voor iedereen die zich heeft laten misleiden. Uiteindelijk zijn we dat vrijwel allemaal en de meesten ontdekken het nu.

We staan voor een nieuw begin en velen realiseren zich dat al, de rest met name in Europa en Amerika komen nu achter de waarheid. Het gaat er niet meer om welke titel je hebt, hoe veel je verdient, je religie, ras of cultuur maar dat we allemaal mensen zijn op planeet aarde en medebewoners van het universum wat vol zit met intelligent leven met respect en liefde voor de situatie waarin we zijn beland.

 

Universe is magic and love is the key

Anton Teuben

De eerstvolgende cursus Schumann resonantie vindt plaats op 12-13 december a.s. in Wiekevorst België

Voor meer informatie en aanmelding: www.antonteuben.nl.

Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *