Objecten boven New Delhi

news-585x306In het artikel staat te lezen dat de luchtmacht is gemachtigd om deze objecten neer te schieten. Inmiddels zijn de milijtaire piloten wereldwijd allang op de hoogte dat deze objecten over technologieën beschikken die het onmogelijk maken om uit de lucht te worden geschoten. Ze zijn hier om ons te overtuigen dat we niet alleen zijn en er in het universum meer bewustzijn en liefde aanwezig is, zoals te lezen is in onze vorige post.

Universe is magic and love is the key

Anton Teuben

De eerstvolgende cursus Schumann resonantie vindt plaats op 12-13 december a.s. in Wiekevorst België

Voor meer informatie en aanmelding: www.antonteuben.nl.

Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *