Het is zover en niemand kan het meer ontkennen….contact!!

Anton_teuben_grootVanuit de hele wereld stromen de beelden binnen van objecten die zich vertonen boven New Delhi, Rusland, bij de helikopter van Donald Trump, Parijs, diverse Chinese steden enz. We verzamelen de mooiste beelden en zetten ze vandaag op facebook.
In onderstaand document wordt het vredelievende buitenaardse contact omschreven waar wij als wereldburgers mee te maken hebben en die zich nu wereldwijd laten zien. Ook Edward Snowden en astronauten over wiens integriteit wij geen twijfels hebben, kondigen aan dat er contact wordt gemaakt en als meldpunt kunnen we dat volledig bevestigen.
Laten we ons beseffen dat er verbindingen zijn met vele dimensies/realiteiten die ons liefdevol begeleiden naar de grootste stap in onze menselijke evolutie. Uiteraard zijn wij volledig op de hoogte dat er connecties zijn met realiteiten die graag willen dat de huidige situatie zo blijft, ons advies is om daar geen enkele energie meer in te stoppen. Het is nu aan ons om onderstaande informatie steeds meer door te laten dringen en te verspreiden en zo het nieuws te creëren wat we met elkaar willen zien.

 

Objecten boven New Delhi

In het artikel staat te lezen dat de luchtmacht is gemachtigd om deze objecten neer te schieten. Inmiddels zijn de milijtaire piloten wereldwijd allang op de hoogte dat deze objecten over technologieën beschikken die het onmogelijk maken om uit de lucht te worden geschoten. Ze zijn hier om ons te overtuigen dat we niet alleen zijn en er in het universum meer bewustzijn en liefde aanwezig is, zoals te lezen is in onze vorige post.

news

 

Universe is magic and love is the key

Anton Teuben

Bladwijzer de permalink.

3 reacties op Het is zover en niemand kan het meer ontkennen….contact!!

 1. Albertina zeggen:

  Hoi Anton,

  Ik heb dezelfde gedachte als Mikkie, er zijn verschillende groepen buitenaardsen die onze planeet nog steeds gevangen houden (prison planet) uiteraard in samenwerking met de heersende elite, de schaduwregering. Ik heb onlangs een interview gehoor van Project Camelot: Illimunati Declair War & Planet X 2016, een bankier en physisist die veel jaren heeft gewerkt voor de illimunati,, in Londen, hij doet nu een boekje open wat er echt speelt hier op aarde en in de ruimte. Mijn mond viel open en is echt een aanrader.
  We hebben nog een lange weg te gaan, de donkere krachten zijn nog steeds aan de macht,vergeet dat niet!

 2. Herman zeggen:

  Wie weet is meneer Keshe al aan het experimenteren met zijn plasma ufo Technologie 🙂

 3. mikkie zeggen:

  Hoi Anton, snap dat je lyrisch bent over dit bericht. Maar heb je er wel eens bij stilgestaan dat buitenaardsen niet persé met goede bedoelingen hier willen komen. Heb pas een boek gelezen waarin staat dat ze inderdaad komen (Rusland) en daar hun “oorlogskennis willen geven”maar wel met de bedoeling om de aardse bevolking van ze afhankelijk te maken. Lees de serie ZOEMENDE CEDERS VAN RUSLAND maar eens. Je zult versteld staan. In NL is net deel 8 uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *