Anton Teuben op locatie

Anton TeubenAnton Teuben, bekend als UFO Meldpunt sinds 1985 en oprichter van onafhankelijk persbureau SOPN verzorgt presentaties over diverse onderwerpen en de Schumann resonantie cursus op locatie.

Hij geeft presentaties door het land over de ontwikkelingen die zich op dit moment afspelen op aarde en in het universum. De universele kennis die hij als UFO Meldpunt heeft opgedaan en ontdekt, deelt hij graag. Onderwerpen waar hij presentaties over geeft zijn onder andere vrije energie en de voordelen voor onze planeet en alle bewoners, de laatste bewijzen en feiten met betrekking tot de holle aarde, het buitenaards contact en planeet Nibiru. Ook is hij klokkenluider van onder andere chemtrails, GMO/Monsanto, mind-control en straling en kan hij je daarover alles vertellen.

Tevens geeft hij de cursus Schumann resonantie op locatie. De Schumann resonantie (ook wel ‘Onze Nieuwe Zorgverzekering’ genoemd) is de trilling tussen de kern van de aarde en de buitenlandse laag van de ionensfeer. Alles wat leeft op deze planeet staat in verbinding met deze trilling. Je hoort er tot nu toe weinig over, maar deze resonantie is werkelijk van levensbelang. Wanneer je dit bewust door het lichaam kan laten stromen, word je vrijwel direct rustiger, positiever, sterker, gezonder en gelukkiger. Je bent minder vatbaar voor ziektes en kunt alles wat jou belemmert om je verder te ontwikkelen gemakkelijker loslaten.

Wil je graag meer weten over een bepaald onderwerp of het heft weer in eigen handen nemen met de cursus Schumann resonantie? Laat het ons weten, Anton komt graag jouw kant op voor een lezing of een cursus! Neem voor meer informatie of boekingen contact op met onze back-office via info@antonteuben.nl.

Anton geeft ook telefonische consulten. Klik hier voor meer informatie.

Team Anton Teuben

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *