Colloïdaal Zilver Zalf met Goud 250 ml

Colloidaal Zilver Zalf met Goud 250 ml

Colloïdaal Zilver Zalf met Goud heeft een sterk optimaliserend effect.

Prijs:69,95 Euro

Bestelcode 003/200720

Vaste verzendkosten zijn 6,75 Euro.

Ingrediënten
Kwaliteitscertificaat fijnzilver aanwezig. Gehalte Ag 999,7 ‰. Ons certificaat van zuiverheid is in het bezit bij de Voedsel en Waren Autoriteit. Vraag uw leverancier of men beschikt over dit certificaat van zuiverheid.
Het Colloïdaal Zilver wat wij u leveren is geproduceerd volgens een volstrekt uniek proces. Het principe is eenvoudig door de zuivere kleinste zilverdeeltjes los te schieten via een multi-frequentie hoogspanning resonantiesysteem. Het voltage is boven de 150.000 Volt. Dit unieke proces zorgt voor een colloïdale oplossing die waarborgt dat u de beste kwaliteit krijgt.
Zuiver colloïdaal zilver, zuiver colloïdaal goud, stearine zuur, cetylalcohol, lanoline, tarwekiemolie gezuiverd, cetiol, kamille, arnica, viola tricolor, vitamine A, vitamine E, glycerol, triaethanolamine, Lavendel-TeaTree-Helicryse-roos-Ylang. Volledig zonder chemische stoffen.

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *