19 en 20 September Schumann Resonantie Cursus met MX2 generator in Soest

DoitDe cursus Schumann Resonantie wordt verkwikkend en vernieuwend gegeven, vooral met de intentie om uw energie, uw trilling, te verhogen. Dit om uw zicht te verbreden en om een betere wereld te maken en te beginnen bij uzelf.

De Schumann resonantie is de trilling tussen de kern van de Aarde en de buitenste laag van de ionensfeer, ongeveer 65 kilometer boven de Aarde. Alles wat leeft op deze planeet staat in verbinding met deze trilling,zeg maar de hartslag van de Aarde.
De tegenwoordige mens is zich hiervan echter niet bewust, omdat het ons niet geleerd is om ons energetisch met deze trilling te verbinden.

We zijn door onze hectische maatschappij niet meer in staat om te voelen wat er in ons lichaam en in onze geest aan het gebeuren is. De meeste mensen hebben hierdoor het heft niet meer in eigen hand. We zoeken alles wat we nodig hebben en wensen buiten onszelf, terwijl het alleen in onszelf te vinden is.
Hierin speelt de Schumann resonantie een enorm belangrijke rol.
Door zich hierop af te stemmen neemt men de levensenergie in zich op die alleen de Aarde ons kan geven.
Men haalt zo het “geaard zijn” vanuit de Aarde en dat zorgt ervoor dat men letterlijk weer met beide benen op de grond staat.

Deze resonantie is werkelijk van levensbelang. Wanneer men dit bewust door het lichaam kan laten stromen wordt men vrijwel direct rustiger, positiever, sterker, gezonder en gelukkiger.
U bent minder vatbaar voor ziektes en kunt alles wat u belemmert om u verder te ontwikkelen gemakkelijker loslaten.
De Schumann resonantie levert de energie en het inzicht om voor u zelf alles weer rustig, helder en overzichtelijk te krijgen. Rust is de basis van de creatie.

De integratie van de Schumann resonantie biedt een ieder bij toepassing o.a. de volgende mogelijkheden:

 1. Het activeren van het zelf genezend vermogen
 2. Het biedt bescherming tegen straling en andere ongewenste frequenties
 3. Het activeert je cellen en restaureert je DNA
 4. Het lost blokkades op en biedt nieuwe inzichten en mogelijkheden
 5. Het beste middel tegen mind-control en intimidatie
 6. Het verbindt de rechter en linker hersenhelft

Als u in uw leven te maken heeft, of heeft gehad met ziekte, onverwerkte emoties, depressiviteit, ingebrachte chips, mindcontrol, misbruik, worstelingen met geloofsovertuigingen of seksualiteit is de Schumann resonantie de oplossing.

Tegenwoordig is er een extra hulpmiddel aanwezig bij de Schumann resonantie cursussen, te weten een MX2 healing generator. Deze generator wekt een energieveld op wat zeer nauw aansluit bij de Schumann resonantie. Deze 2 trillingen versterken elkaar. De MX2 energie maakt gebruik van de heilige geometrie en 61 edelstenen bollen waarin alle aanwezige frequenties in het Universum zijn opgenomen. Door in dit veld aanwezig te zijn worden onze gedachten stiller, het opent onze chakra’s en komt de Kundalini stroom (een energiestroom langs de wervelkolom) op gang.
Voor meer informatie kunt u terecht op www.kundalini-express.nl.

Neem ook nu het besluit uw eigen regisseur of kapitein te worden over uw leven en meld u aan voor een van de aankomende Schumann resonantie cursussen.
Deze cursus werd al gevolgd door ruim 2600 mensen en al 9 jaar met veel succes gegeven door Anton Teuben en zijn team.

De cursus vindt plaats op de volgende data en tijd:

 • zaterdag 19 September: van 10.30 tot 17.00 uur
  Locatie: Insingerstraat 39-51, Soest
 • zondag 20 September: van 10.30 tot 17.00 uur
  Locatie: Insingerstraat 39-51, Soest

Dag 1: Schumann cursus door Anton Teuben en kennismaking met de MX2 generator;
Dag 2: Verdieping Schumann cursus door Anton Teuben en individuele behandeling MX2 generator van 60 minuten.

Voor een volledig effect is een 2 daagse cursus aan te raden om uw zelfherstellend vermogen te activeren en dit te kunnen behouden.

Kosten:

 • 1-daagse cursus € 100,-
 • 2-daagse cursus en behandeling € 175,-

Deze kosten dienen vooraf betaald te worden. Hierbij inbegrepen: koffie, thee, of water.

Op locatie is er de mogelijkheid om colloïdaal zilver, kristallen hangers ed te kopen.

websitemx2hanger

Aanmelding cursus: Aanmeldingen voor de cursus kunt u versturen naar  cursus@antonteuben.nl onder vermelding van plaats, naam, adres, telefoonnummer, het aantal personen en welke optie u voorkeur heeft 1 daags of 2 daags. U ontvangt van ons een mail met de betalingsgegevens.

Uw aanmelding is definitief na betaling.

Universe is magic and love is the key.

Anton en Team

Klik op onderstaande afbeelding voor het Persbericht in PDF.

persbericht1

Getagd , , , , , , , , , , , . Bladwijzer de permalink.

Één reactie op 19 en 20 September Schumann Resonantie Cursus met MX2 generator in Soest

 1. Yolanda zeggen:

  Beste Anton & Team,

  Wij waren bij de Schumann resonantie cursus met de MX2 generator op 31 januari en hebben een fantastische dag gehad!

  De cursus is echt een aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in het Zelf helende vermogen, van je eigen lichaam, te activeren op een zeer krachtige manier! En het mooie is, het is altijd en overal toepasbaar… Tip: “Ben je ziek, leer werken met de Schumann resonantie”, dat kunnen we je echt adviseren na deze dag.

  Anton leert je werken met de trilling van de aarde, die duidelijk voelbaar is wanneer je daarin de eerste paar keer in wordt begeleid, daarna kun je het zelf…., je kunt blijvend je Zelf helende vermogen activeren, na deze cursus. En de MX2 generator is echt super, ik had er wel wat langer op willen liggen, maar met zoveel mensen kon dat helaas niet.

  De cursus is heel leerzaam ( ook voor een15 jarige) we hadden een bijzondere dag, met heel veel interessante informatie over de wereld van vandaag, die je normaal niet zo snel hoort.

  Bedankt Anton & team, voor de mooie energie uitwisseling!

  Yolanda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *