Winsum update 27-5 Groene licht boven Groningen en gemeente Winsum reageert op brief!

Anton_teuben_groot

Groene licht boven Groningen en gemeente Winsum reageert op brief!

Op de open brief richting het college van B&W en raadsleden heb ik vrijwel direct een reactie gekregen. De brief wordt 16 juni tijdens de raadsvergadering als ingekomen stuk behandeld en het streven is om de brief binnen 8 weken af te handelen. Ik houd jullie op de hoogte en ben blij met de positieve reacties uit Winsum voor deze niet alledaagse brief.

Verder wil ik vandaag toch terugkomen op de uitspraken over het groene licht boven Groningen, midden vorige week. Ik heb me geërgerd aan de uitspraken en verklaringen die in de kranten verschenen, bij RTL Late Night en RTV noord. Diverse deskundigen kwamen aan het woord waarbij het uiteindelijk werd afgedaan als een zonnestraaltje. Dat was de gedachte van de fotograaf en werd klakkeloos door de media die er aandacht aan hadden besteed, verklaard. Daarmee was de kous af en was dit ook weer opgelost.

Ik wil er nu zeker een verklaring over geven. Dat er objecten worden gezien staat als een paal boven water en er gebruik wordt gemaakt van technologieën die wij nog niet beheersen is voor insiders duidelijk. Veel mensen hebben bij ons dezelfde verschijnselen als boven Groningen gemeld maar hadden niet direct de mogelijkheid om het te fotograferen. Als er foto’s waren werd er wel weer een verklaring gezocht of in twijfel getrokken want ufo’s dat kan natuurlijk niet.

Als meldpunt kan ik voor de volle 100% bevestigen dat er schepen rondvliegen die niet van deze aarde zijn. Deze objecten zijn in staat om van pool naar pool te vliegen in een paar seconden, zijn vrijwel altijd geluidloos, kunnen zich onzichtbaar maken om even later weer te verschijnen en maken de vreemdste bochten en hoeken en zijn ongevaarlijk. Deze objecten kunnen hun eigen wormholes creëren en misschien zien we dat wel op deze foto. Zeker weten doe ik het ook niet maar het is een van de mogelijkheden.

thumbWH

Beseffen we eigenlijk wel wat er gebeurt en hoe de mensen met de verklaring van de media dat het een zonnestraaltje betreft voor de gek worden gehouden.

Dat er wereldwijd buitenaards contact is heb je al kunnen zien in mijn vorige live-blog in een korte maar zeer duidelijke film van Gerard Aartsen. Heb je het gemist, klik hier.

Kijk af en toe eens in de lucht en houd de omgeving van de zon in de gaten. Op veel plekken op deze wereld wordt een tweede zon gespot. Nibiru zou zich laten zien op het moment dat de trilling van de aarde zou zijn aangepast(Schumann-resonantie) en het bewustzijn van de aardbewoners het niveau heeft bereikt om deze informatie te kunnen verwerken. In mijn volgende live-blog ga ik verder in op de second sun.
Universe is magic and love is the key
Anton Teuben

Volgende Schumann cursus: zondag 31 mei te Soest

Info Schumann cursus

Bladwijzer de permalink.

2 reacties op Winsum update 27-5 Groene licht boven Groningen en gemeente Winsum reageert op brief!

  1. Marco zeggen:

    Volledig mee eens G74. Dit is gewoon BS (bullshit).. Ik geloof in buitenaards leven, maar niet in de verhalen van Anton Teuben. Anton Teuben heeft er namelijk een handje van de boel te verdraaien. Het zijn altijd miljoenen mensen wereldwijd die dingen gezien hebben. Of tienduizenden haha.. Deze kerel is gewoon een sensatiezoeker met een enorme fantasie die dit soort onderwerpen belachelijk maakt. Zelf heeft hij dat niet door, geloof ik. Durf zelfs te wedden dat hij zich heel bijzonder voelt omdat het in ‘zijn’ stad is gebeurd. Ik weet bijna zeker dat hij denkt dat dit speciaal voor hem gedaan is.. Ik heb er maar een woord voor: schizofrenie.

  2. g74 zeggen:

    Wat een bs, niburu zou zichtbaat worden als de nens zich daar voor opensteld.
    En die zogenaamde fotos dan? Zijn dat speciale 5 dimensie cameras?

    Pfff fantast

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *