Aankondiging Persbureau Anton Teuben

w300.d5cdfPersbericht – Aankondiging Persbureau Anton Teuben

Aankondiging
Op 26 augustus – zijn 65ste verjaardag (!) – gaat het Persbureau Anton Teuben officieel van start. We houden het eenvoudig en herkenbaar. Wat hetzelfde blijft is het brengen van universeel nieuws. Anton Teuben brengt universeel nieuws en is erkend UFO meldpunt sinds 1985.

Persbureau Anton Teuben
Wie zijn ‘we’? Voor nu besparen we u een lang verhaal met plakplaatjes zoals namen, wat we allemaal hebben ervaren en wat ons heeft samengebracht. Uiteraard is er Anton Teuben, en een groep individuen bestaande uit zeer gemotiveerde mensen die samen met Anton willen neerzetten waar wij voor staan.

Missie
Onze doelstelling is om op liefdevolle en integere wijze en met een open mind de informatie te delen die iedereen in de wereld kan leiden naar een betere versie daarvan. Een wereld waarin we in harmonie samenleven met elkaar, moeder aarde en uiteindelijk het hele universum. Waar ieder voor zichzelf kan denken en we echt onszelf kunnen zijn, op ieder moment en in elke dimensie.

Schumann Resonantie en Ontwikkeling
Het universum is altijd in beweging, en zo blijven wij ons ook ontwikkelen. Universele kennis, informatie en nieuws blijven we delen. De inmiddels bekende Schumann Resonantie cursus en lezingen worden verder uitgebreid. Verder zijn er veel ideeën die we nog gaan ontplooien. Binnenkort werken we vanuit een vaste locatie; ook daarover hoort u zeer binnenkort meer.

Agenda
Houd de agenda in de gaten; we zijn druk bezig om in diverse plaatsen in het land presentaties te organiseren. Op dit moment is het voornamelijk de cursus ‘Schumann Resonantie’ en de actuele stand van zaken.

De presentaties zijn natuurlijk een goede gelegenheid om op een persoonlijke manier met ons kennis te maken. We maken zoveel mogelijk ruimte voor deze belangrijke interacties, simpel omdat we veel van elkaar kunnen leren.

Contact
Tot gauw op een van de evenementen! Ondertussen kunt u ons vinden en bereiken op www.antonteuben.nl.

Persbureau Anton Teuben,
Universeel Nieuws en erkend UFO meldpunt sinds 1985

Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *