Laat het besef binnenkomen; Buitenaards Contact staat voor de deur!

Ten eerste willen wij iedereen bedanken voor de geweldige steunbetuigingen. We hebben even tijd nodig gehad alles te beseffen wat er zich heeft afgespeeld en om ons voor te bereiden op de volgende fase. 

Rondom Anton is veel info verspreid waar wij ons van distantiëren. Het wordt nu op de persoon gespeeld en de aandacht wordt zo onttrokken van de feiten waar wij voor staan. Natuurlijk zijn we niet ongeschonden door deze afgelopen twaalf jaar gekomen.

Er zijn veel onafhankelijke klokkenluiders, pioniers en met name UFO-meldpunten in diskrediet gebracht en financieel aan de grond gezet. Uiteraard hebben we nog een achterstand en hopen snel alles weer recht te trekken. Wij bedanken al diegenen die begrip hebben getoond voor onze situatie. Van een eerlijke kans is tot dusver geen sprake geweest.

Dankzij duizenden mede-onderzoekers hebben we in 12 jaar veel feiten en bewijs onder de aandacht gekregen en de vrije keus geboden het verder zelf te onderzoeken. We zijn blij met het vertrouwen en gaan door en focussen ons op het volgende:

Buitenaards Contact wordt nu voor iedereen werkelijkheid.

Sommigen hebben hun hele leven lang gewacht op het moment dat de universele verzoening zijn intrede deed. Wij kunnen met alle vreugde in ons hart u voorbereiden op geweldige ontwikkelingen t.a.v. de bekendmaking van buitenaards contact. Dit zal voor velen met name kinderen rust betekenen als hun eigen innerlijke kennis wordt bevestigd.

Eeuwenlang zijn we misleid en wordt de vervuiling ook steeds erger op internet. Vele mensen die dachten contact te hebben werden misleid met valse channelings en raakten het contact met de aarde kwijt. Luister altijd naar je zelf en vergeet niet wie je bent.

Het is moeilijk te begrijpen dat er een vreedzame bevrijdingsvloot aanwezig is die velen energetisch door deze moeilijke periode hebben geloodst en zich nu aan ons bekend willen maken. Velen hebben naar dit moment toegeleefd en mogen nu de keuze in hun hart maken welke rol ze willen vertegenwoordigen in de prachtige tijden die voor ons liggen.

Vrije energie en een gezonde wereld bevolking die weer kennis hebben gemaakt met het huis, de aarde, waar we op wonen. Kennis wordt overgedragen via de overige bewoners van het universum en vanuit de holle aarde geeft ons een beter inzicht hoe alles op aarde en in het universum functioneert. We werken straks vanuit ons gevoel en met de kennis en ervaringen die we door onze levens hebben opgebouwd. Hebben is het nieuwe delen en apathie wordt empathie.

Wij raden iedereen aan de komende tijd zich te focussen op de liefdevolle universele uitkomst en familie, vrienden en omgeving rustig en gedoseerd te informeren over jouw innerlijk weten met begrijpelijke feiten. Vergeet de negatieve kant en maak het beeld groter en positiever. Het is een ieders vrije keus om belangstelling te tonen.

Wij bereiden ons voor op het onomkeerbare feit dat de komende weken de bekendmaking komt over buitenaards leven en de liefdevolle intenties van onze bezoekers uit de ruimte. Ook het ware nieuws over de MH370 zal de voorpagina’s halen en de passagiers mogen het ware verhaal aan de wereld verkondigen. Dit geldt zeker voor de wetenschappers aan boord die zich bezighouden met stealth technologie.

De volgende impressie komt dicht bij de werkelijkheid en sfeer waar velen met smart op hebben gewacht en voor velen al werkelijkheid is geworden.

Getagd , , , , , , , , . Bladwijzer de permalink.

10 reacties op Laat het besef binnenkomen; Buitenaards Contact staat voor de deur!

 1. Dit zou best wel eens waar kunnen zijn. Buitenaards contact zit er ieder moment aan te komen.

 2. Marielle zeggen:

  Toevallig net dit op een andere site vermeld. De liefde, dankbaarheid en positiviteit die ik ervaarde waren bijzonder mooi. Dankbaar dat ik dit mocht meemaken.

  Vanuit werk zag ik een vreemd wolkje, het leek opgelicht te worden door bijv. een zoeklicht/zaklantaarn. Het hing eerst stil maar nadat ik het had opgemerkt bleek het met mij mee te gaan (ik was op de fiets) gedurende ong. een kilometer is het mee gereisd. Het bewoog hierbij vooruit en achteruit en zijwaarts, kon heel snel zijn of stil hangen, geen geluid en diameter ben ik slecht in. Eenmaal thuis bleef het bij mijn huis hangen in ieder geval tot ik in bed ging. Als ik bij de voordeur naar buiten keek zag ik het daar rond bewegen, als ik naar de achterdeur ging zag ik het daar. Ik vond het totaal niet beangstigend. “mijn wolkje” leek me blij te maken. Vandaag met daglicht niet gezien, ben benieuwd of ik het vanavond weer mag bewonderen :-).

 3. frank zeggen:

  Het is tijd……
  Ik kan me vinden in bovenstaande berichten..
  Tijdslijnen komen samen …

  Laat het maar gebeuren….Stuur jullie mijn licht……..

 4. Ben Bronner zeggen:

  Nog even geduld en daarna snel op weg naar een betere en vooral liefdevolle samenleving in een schone omgeving.

 5. Hans zeggen:

  Ascensie is nu volop aan de gang.

 6. Plei zeggen:

  Laat t maar gebeuren, de negativiteit is lang genoeg in stand gehouden. De gemiddelde mens zal t zeker begrijpen en aanvaarden.

 7. Remy zeggen:

  dat er een keer punt komt maar hoe lang nog?

 8. Remy zeggen:

  Wánneer dan wánneer zeg het dan Nederland is llangzamerhand FLINK naar de kl#te aan het gaan… sorry heb er geen ander woord voor.
  Onze zogenaamde volks vertegenwoordigers en ons koningshuis zijn nog steeds goed bezig ons te blijven voor liegen en WIJ knikken allemaal nog steeds braaf ja op ALLES
  De strop gaat steeds strakker. volgen djaar zitten al onze gehandicapte en minder bedeelden in de bijstand. om nog maar niet te spreken over onze ouderen die het liefst zo snel mogelijk mogen gaan hemelen want “zorg” is een vies woord net zoals “hulpbehoevend” geen geld meer voor sorry… enne slaven blijf maar heel je leven werken want pensioen daar kunnen we niet meer aan beginnen……die klootzakken geven écht niks om mensen.
  Als ik naar het nieuws luister op de radio dan weet ik niet of ik heel hard moet lachen of janken…………..dat er nog steeds mensen zijn die dat geloven…

  Laat ze dan komen en mensen zouden moeten ophouden dat de mensheid daar nog niet aan toe is!!!!!!!!!!!!
  DAT ZIJN WE WEL DEGELIJK!!!!!!!!!!!
  Liefde en licht aan iedereen….
  Ook aan die duistere kliek die ontbreken hun gevoel voor empathie
  Ja ik ben Razend, je ziet

 9. Rijst zeggen:

  “Wij bereiden ons voor op het onomkeerbare feit dat de komende weken de bekendmaking komt over buitenaards leven en de liefdevolle intenties van onze bezoekers uit de ruimte. Ook het ware nieuws over de MH370 zal de voorpagina’s halen en de passagiers mogen het ware verhaal aan de wereld verkondigen.”

  Dat zijn nogal beloftes! En niet over maanden of jaren, maar in “de komende weken”!

  Ik WIL het graag geloven, maar er zijn in de alternatieve media al zoveel beloftes/ voorspellingen geen waarheid geworden…
  Ik ben eigenlijk wel nieuwsgierig naar de bron van deze kennis. Hoe betrouwbaar is die?

 10. Bedankt voor dit positieve bericht! Creëren doen we dit gezamenlijk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *