Object hangt voor de deur bij de ISS

Wij staan als mensheid voor grote veranderingen en nieuwsfeiten volgen. We wachten massaal op de buitenaardse waarheid over de MH370. De Global  Currency Reset staat voor de deur. Intussen krijgt het International Space Station bezoek vanuit de ruimte.

Via de onderstaande beelden ziet u een groot object richting het spacestation vliegen. Dit gebeurt regelmatig, maar het verschil is dat we nu duidelijke beelden hebben ontvangen. Veel astronauten delen hun ervaringen met het publiek en geven ons steeds meer inzicht over de verschillende realiteiten/dimensies die ons universum rijk is.


Deze beelden komen van de livestream van het ISS.

Er wordt vanuit het universum aan de deur geklopt en het is nu tijd om deze te openen. Dat doet iedereen door zijn/haar eigen waarheid te onderzoeken. Wij zijn en staan klaar om de aankondigingen die nu erg dichtbij lijken te komen te ondersteunen. De bekendmaking van buitenaards leven zal snel een grote positieve uitwerking hebben op het gebied van wetenschap, gezondheid, natuurzuivere energievoorziening en aardse- en universele kennis.

Getagd , , , , , , , , , . Bladwijzer de permalink.

Één reactie op Object hangt voor de deur bij de ISS

  1. Rien Kloos zeggen:

    Ik heb de site beforeitnews eens bekeken. Vol met reclame. En diverse artikelen mijns inziens afkomstig van Amerikaanse Gristelijke fundamentalisten. Wat kan ik nog vertrouwen. Ik zie alleen maar leugens van alle kanten en oorlogsdreiging op ons afkomen.
    Sorry, hoor.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *