De Laatste Stand van Zaken

Lieve vrienden, 

Jullie begrijpen dat de laatste maanden weer erg heftig zijn geweest. Tientallen jaren onderzoek, van honderden mensen die meewerkten via niburu.nl en sopn.nl om de waarheid naar buiten te brengen, worden klakkeloos gepasseerd en aan de kant gezet. Wij hebben geen toegang meer tot de sites en mailboxen. 

De echte kern staat er nog steeds en heeft juist door deze actie de handen ineen geslagen. Ik moet bekennen dat ik niet content ben om onder mijn eigen naam weer opnieuw op te starten. Een andere keuze is er niet. Ik sta voor het onderzoek, ervaringen en kennis die ik als klokkenluider en UFO-meldpunt, en met SOPN en Niburu en samen met honderden collega’s heb opgedaan.

Tot mijn grote spijt wordt het onderzoek van velen die mij de laatste jaren hebben gesteund momenteel verstopt/verwijderd van niburu.nl. Honderdduizenden uren werk vanaf 2002 door vaste en vele vrijwilligers en met alle bijbehorende ongemakken is nu in handen van … Ik weet het nog niet??  De reden dat we zijn gekaapt is mij en velen volledig duidelijk en wordt woensdag 26 maart toegelicht.

Het draait nu om geld wat verdient wordt over de ruggen van de vele mensen die hun nek hebben uitgestoken en risico’s hebben genomen om de waarheid naar buiten te brengen.  Gelukkig hebben velen al ontdekt dat het huidige nieuws niet klopt. De intentie van niburu.nl, sopn.nl is vanaf 2002 gebaseerd geweest op geluk, gezondheid en liefde voor iedereen. Helaas laten wij Niburu als nieuwssite nu achter ons en focussen ons op datgene waar we vanaf 2002 met veel enthousiasme en inzet aan zijn begonnen.

De feiten die juist het bewustzijn openen vindt u weer snel terug op www.antonteuben.nl

Dit zal nog een paar weken in beslag nemen tot we weer volledig optimaal functioneren. Uiteraard zitten wij boven op het nieuws en geven weer informatie waar de inzichten, trilling, gevoel en vrije keus weer gebruikt kunnen worden.

Rust is de basis van de creatie.
Hartelijk dank en groet, Anton en team

PS. Wij hopen dat jezelf de keuze hebt gemaakt waar je nu je energie in wil stoppen en hopen jullie vaak op deze site of op presentaties te ontmoeten. Een ding wil ik jullie nog vragen. Er zijn nog veel lezers die waarschijnlijk niet weten wat er is gebeurd en hebben ons nog niet gevonden. Willen jullie de site en berichten zoveel mogelijk verspreiden via social media? Alvast enorm bedankt.

Klik hier voor nog wat meer informatie over de situatie.

Woensdag 26 maart Soest: De Laatste Stand van Zaken.
Woensdag 26 maart 2014 geef ik een presentatie in De Ruimte te Soest waar ook de Schumann resonantie cursus en het Universele Gesprek plaatsvinden. Tijdens deze presentatie ga ik in op de ontwikkelingen van de afgelopen weken en de redenen van deze actie. Uiteraard kijken we vooruit en gaan in op de stand van Zaken van dat moment.

Locatie: De Ruimte
Adres: Insingerstraat  39/51
Plaats:  3766 MA Soest
Entree: 8 euro
Aanvang: 19:30
Begin: 20:00 uur

De volgende Laatste Stand van Zaken presentatie is op 22 april in Groningen

Getagd , , , , , , , , . Bladwijzer de permalink.

13 reacties op De Laatste Stand van Zaken

 1. MJPA zeggen:

  Niburu, al jaren een bron/doorgeefluik van veel misinformatie van het overdrijvende soort. Afleiding ipv bewustwording. Tenminste dat doorspekte de site voorheen. Ik vind de site erop vooruitgegaan, nuchterder van aard. Geen gereutel meer vd Galactische Federatie!

 2. Stephan Zwets zeggen:

  Beste Anton,

  Hoop het beste voor jou en je (nieuwe) website, na S.o.p.n. en de strijd tussen N.co, N.nl (Grenswetenschap) en de nulpunt(groep) begon had ik in alles weinig vertrouwen meer.
  Heb zelfs nog op de S.o.p.n. gestemd maar dat ter zijde, trouwens had de naam Niburu (door alle commotie de afgelopen jaren) z’n kredieten wel verloren.
  Als ik nu op de site .co kijk en de bronnen Before it’s news e.d. zijn plak er een 2 jaar oud Youtube filmpje bij en het onafhankelijke nieuws is gebracht, erg BEWUSTMAKEND allemaal.
  Persoonlijk hoop ik dat er op deze site ook wat meer de geschiedenis en of boeken die over een bepaald onderwerp gaan beschreven worden.
  En dat een discussie op een wat hoger niveau of in ieder geval onderbouwend gevoerd wordt.
  En niet zoals mijn ervaring bij N.nl ik de achtergrond kennis bezit (door er over te lezen) of andere bronnen, gelijk door tientallen 15 ,16 jarige zogenaamde lichtwerkers wordt aangevallen die mij dan bejaard noemen.
  Ik ben 35 jaar en geïnteresseerd in dezelfde dingen als jou alleen wil ik wel de waarheid of meerdere opties van een waarheid boven water krijgen dus bestudeer of lees ik vanuit verschillende bronnen.

  Ga je weer volgen en hoop het beste.
  Groet Steef.

 3. Kat Songs zeggen:

  Hoi Anton 🙂
  Ik las een tijdje geleden het bericht over dat de website Niburu illegaal overgenomen is .
  Het vreemde is ,(of niet vreemd) dat ik de website geen sympatieke uitstraling vond hebben sinds de laatste weken en ik wou al bijna een mailtje sturen naar de site om te vragen waarom het anders leek dan het was..
  Jou bericht verklaarde alles.
  En idd wordt het kaf van het koren gescheiden. (het waardevolle van het waardeloze scheiden)mensen mogen zelf op hun gevoel af gaan …als je zelf zuiver bent voel je ook als mens aan of iets klopt of niet en als de intentie maar zuiver is …fouten maken is menselijk.
  Succes met je prachtige werk en site.
  HARTelijke Groeten Katsongs
  Katja

 4. Anke zeggen:

  Anton, heel veel succes!
  Fijn dat je er weer bent.
  Steeds weer wordt het kaf van het koren gescheiden.
  Positiviteit is wat wij, onze wereld nodig heeft

 5. Claire zeggen:

  Beste Anton,
  het viel me al op dat er iets niet goed was met Niburu.
  Telkens weer hetzelfde nieuws uit de oude doos maar dan weer opnieuw opgepimpt.
  Gelukkig deze link weer gevonden via WTK en meteen weer in de favorietenlijst gezet.
  Wat ik mij ook al lange tijd af vroeg?
  waarom zijn Elias en Femke niet meer in beeld?
  Is daar nog nieuws over? positief of negatief?
  wens je in elk geval veel succes met deze site.

  Gr. Claire

 6. Roger zeggen:

  Hoi Anton,

  Veel succes gewenst met je doorstart van een nieuwe website op een mensheidsdienende basis, chapeau !
  Ik hoop je weer eens te spreken in Den Haag, of kom je daar niet meer voor lezingen ?
  Ooit zou je nog onderzoek doen n.a.v. mijn vraag destijds in Scheveningen over ‘t eventuele biologische gehalte van buitenaardsen ?

  Mvgr., Roger O.

 7. marcel zeggen:

  beste anton,
  toevallig vernam ik dit bericht via de site want to know die ik wel een bezoek.
  ik had helemaal niet in de gaten dat je wederom bestolen bent van je mooie website,waarom doen mensen zoiets?
  je oude site niburu.co bekijk ik nog wel eens maar vind de berichtgeving daar erg op angst gericht,geeft denk ik al een beetje aan wat voor types daar hun berichtgeving doen.

  veel succes met deze site anton,ik ga hem dagelijks bezoeken.
  vriendelijke groet marcel.

 8. kukumatz zeggen:

  Beste Anton,

  Wil je weer een hart onder de riem steken en hoop dat deze site nu wel eens kan blijven bestaan zonder gekonkel van anderen.
  We weten beide wel waar de schoen wringt en wie er verantwoordelijk is voor deze gluiperige zet, wat mij echter tegenstaat is het kruipende gedrag van de rest van de medewerkers.
  Dit heet: een dolk in je rug steken.
  Maar zoals al bekend was gemaakt zal de huidige zittende elite zijn grip op vrije nieuwsgaring gaan verliezen en , om met een spreekwoord te eindigen, WIE HOOG VLIEGT ZAL LAAG VALLEN.

 9. Suys Jo zeggen:

  Wat je innerlijk aanvoelt als correct, is uw enige weg op aarde om terug gelukkig te worden.
  Wanneer iemand of iets je wilt vernietigen, dan heeft dit een rede…
  Meeestal hebben we daje hebt dus gelijk en een ander pikt dit niet of zijn te dom.
  dus Anton, laat je niet afleiden, die gewoon voort en voorla kijk niet meer oim ! /Jo

 10. gert zeggen:

  First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.

 11. magdalena zeggen:

  Anton ik wens jou en je team heel veel succes in de toekomst .

  liefs Magdalena.

 12. Hydra zeggen:

  Net op de site van Want to Know gelezen over de laatste ontwikkelingen. En Anton ik moet je zeggen dat je mijn steun hebt. Je bent een integer en aardig mens en je hebt je vele jaren met hart en ziel ingezet om ons informatie te geven die wij anders niet hadden kunnen lezen. Bedankt daarvoor.

 13. Jos Kox zeggen:

  Goed gedaan Anton,

  In feite is er niets weg, alleen niet meer onder jou beheer.
  Dit is een kans naar een volgende stap in je indrukwekkende carrière.

  Groet Jos

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *