Disclosure MH370 – De radarbeelden en conclusie

Er komen steeds meer aanwijzingen over de verdwijning van de Boeing 777 MH370. Dit zijn de oorspronkelijke radarbeelden van vlucht MH370 waarop is te zien dat het toestel op een bepaald moment versnelt en plotseling verdwijnt. Verder verschijnen er ronde objecten op de radarbeelden.

Dit soort voorvallen zijn de laatste tientallen jaren diverse keren bij mij gemeld. Van een aantal piloten weet ik dat zij contact hebben gehad met objecten en in het energieveld werden opgenomen en van de radar verdwenen. Vaak kwam het toestel na enige tijd weer terug op de radarbeelden en vervolgde zijn weg. Piloten die dit hebben meegemaakt kwamen, zo leek het, in trance uit hun vliegtuig. Helaas was er toen geen tastbaar bewijs via radarbeelden die internet ons biedt. Veel van deze voorvallen zijn in de doofpot beland.

Ik heb geen twijfel bij de getoonde radarbeelden. We hebben te maken met een interventie. Er zijn volop aanwijzingen dat er zich aan boord mensen bevinden die zich bezighouden met Stealth technologie wat een bijzondere toevalligheid is.

Ik en velen met mij houden er rekening mee dat het toestel plotseling weer gaat opduiken en we uit de monden van de passagiers mogen horen wat zij hebben meegemaakt. We kunnen ons opmaken voor een zeer bijzondere ontknoping. Laat u niet in de luren leggen door de berichtgeving via de gebruikelijke kanalen en volg je eigen waarheid.


forbiddenknowledgetv.com
Updates volgen.

Getagd , , , , , . Bladwijzer de permalink.

2 reacties op Disclosure MH370 – De radarbeelden en conclusie

 1. Lil zeggen:

  Lieve Anton en trouwe medewerkers..
  Misschien kom ik als mosterd na de maaltijd..maar ik mail je toch.
  misschien ben je bekend met de maandelijkse doorgevingen van Matthew..wie Matthew is kun je lezen op zijn site..die wordt vertaald in 28 talen. Waar het om gaat is de uitleg die hij geeft omtrent de verdwijning en het hoe en waarom .
  Zie de doorgevingen van maart en april
  Dat deze dingen gebeuren weet jij als geen ander..vandaar dat ik je dit stuur.
  Veel liefs . Lilian
  http://www.matthewsindutch.blogspot.nl

 2. Hans zeggen:

  Anton. veel werkplezier op deze nieuwe site.En vooral wijsheid en kracht.Het was mij eigenlijk al duidelijk dat dit speelde. Het logo van hollow earth network werd snel verwijderd.En dat zei genoeg.. wat de verdwijning van vlucht 370 betreft Zat het er al een tijdje aan te komen ..eigen ervaring tot 2 maal toe ,op het randje gestaan van een andere tijdlijn dan wel dimensie.Daar naast 2 chemtrail vliegtuigen zien verdwijnen om minuten later vanaf die positie weer gewoon hun weg te vervolgen.onze hond keek mij vol ongeloof aan.zo van wat gebeurd hier nu weer.niet zo vreemd daar zij er elke keer bij was.,Een tijdje daarvoor zagen wij een mensachtig figuur van zo,n 3 meter lang op een akker lopen die in de richting van een grote vermoedelijk onzichtbaar schip liep en ineens in het niets verdween .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *