De echte mededeling van Anton Teuben.

Beste niburu.nl oud medewerkers, lezers, Schumanners en collega’s in de alternatieve en mainstream media en aan al mijn vrienden en bekenden. Tot mijn grote spijt moet ik bekennen dat niburu.nl is overgenomen. 

De mensen die dit hebben gedaan zijn voor mij nog niet allemaal bekend. Ik weet dus niet exact wat er nu gebeurt en wie het nieuws sinds 22 februari plaatsen. Het is duidelijk dat de informatie wat van belang is van de voorpagina van niburu.nl is verwijderd en ik vanaf 22 februari niet meer de onderwerpen kan aangeven waar aandacht aan besteed dient te worden. De mededeling op woensdag 5 maart (http://www.niburu.nl/site-mededelingen/5826-mededeling) is zonder overleg met mij geplaatst en is onzin.

Dat ik me zou terugtrekken van de site is iets wat ik nooit zou doen. Via de site bereik je de mensen en zo had ik interactie met velen die ik regelmatig sprak. De laatste jaren functioneerde de redactie al niet meer op de manier zoals wij het allemaal zouden willen door de invloeden van de eerste coupe in maart 2012 en ons gedwongen vertrek vanuit Soest. Met de informatie die wij brengen dient een redactie bij elkaar te zitten en te bestaan uit minimaal 8 personen. Zo zijn we in 2002 begonnen in Winsum (gron). Dat was helaas niet meer mogelijk.

Ik ben iedereen heel erg dankbaar die allemaal hebben meegewerkt en miljoenen mensen hebben bereikt in de afgelopen 12 jaar en hebben kunnen voorzien van nieuwe feiten en inzichten. Ik raad de niburu.nl en sopn.nl sympathisanten en lezers aan om met hun gekregen kennis via de site, presentaties en cursussen te werken. Dat zijn er in de afgelopen jaren vele duizenden geweest. Vertrouw op je eigen kennis en werk ermee.

Liefde/Law of Attraction/Schumann is de sleutel en brengt ons samen. In mijn onderzoek van inmiddels 43 jaar, samen met duizenden anderen en de ervaringen als UFO-meldpunt sinds 1985 en klokkenluider van o.a. chemtrails met SOPN.nl sinds 2002, heeft veel extra bevestigingen, feiten en bewijs opgeleverd.

Inmiddels werken honderdduizenden in Nederland en tientallen miljoenen wereldwijd die ook zelf op onderzoek zijn gegaan om een aantal vaststaande zaken in de openheid te brengen. De meest belangrijke in volgorde voor het welzijn van mens , natuur en de planeet.

1. De Schumann resonantie en de volgende afbeelding geven je weer de mogelijkheid om echt soeverein, gezond, gelukkig en een liefdevolle ziel te zijn.

Menselijk electromagnetisch (aurisch) veld

Menselijk electromagnetisch (aurisch) veld

Duizenden hebben in de laatste 8 jaar deze techniek opgepakt en hebben rust, balans, overzicht en hun zelf herstellend vermogen en bewustzijn weer geactiveerd. Wereldwijd zijn er slechts enkelen die de term Schumann resonantie gebruiken en de bewuste afbeelding laten zien. Deze nieuwe universele kennis zal het einde betekenen van Big Pharma en mind-control.

2. Vrije of natuurzuivere energie moet per direct worden ingevoerd en toegepast in het belang van onze kinderen en de planeet waar we op leven. Deze kennis is volop aanwezig en zal in sneltrein tempo van de aarde weer een gezond geheel maken waarin de natuur ons alle voorzieningen biedt. Fossiele brandstoffen en kernenergie zijn accuut overbodig.

3. Buitenaards leven met hun schepen en objecten op, in en rondom onze aarde is een feitelijk iets en behoort tot onze realiteit. Miljoenen wereldwijd zien deze objecten die ons vanuit de ruimte de bescherming bieden. Massavernietigingswapens en rampen zoals in Tsjernobil en Fukushima worden door onze ruimtevrienden geneutraliseerd en getransformeerd. Wij mogen nu zelf ontdekken hoe de waarheid is en verder evolueren. Helaas is deze belachelijke cover-up nog steeds gaande en is met name de bevolking in Europa nog niet geïnformeerd over de vreedzame buitenaardse interventie om het leven te beschermen. Velen wachten op de bekendmaking van Obama, het Vaticaan of Rutte. Ik heb Mark persoonlijk geïnformeerd in april 2008 over de gebeurtenissen met chemtrails, straling en de bijensterfte in Nederland en universeel contact in Groningen. Laten we met elkaar beseffen dat we het zelf bespreekbaar moeten maken en dat onze heren (dames) politici een ander programma voorstaan en ons juist bij deze kennis weghouden.

4. Er zitten gaten bij onze polen waar Nederland in zou verdwijnen. Onze aarde is hol en er is leven met een hoger en liefdevoller bewustzijn. Dit is voor de meesten moeilijk te bevatten, zelf studie en zelf voelen wat waar is, is de beste oplossing.

5. In ons zonnestelsel zijn meerdere objecten aanwezig waaronder Nibiru met zijn manen. Vele wereldburgers zien op bepaalde momenten meestal bij zonsopgang en ondergang een tweede object naast de zon. Nibiru is al vanaf 1982 opgemerkt door de NASA die het de naam planet X gaf. Vanaf 2002 lijkt het erop dat Nibiru een stationaire positie heeft ingenomen en af en toe naar de aarde seint door zich te laten zien. De bekendmaking zal een einde maken aan religie en de huidige wetenschap van het universum wat uit vele dimensies/realiteiten bestaat.

6. De media-maffia die dagelijks wereldwijd 6 a 7 miljard wereldburgers misleiden en in angst en lage trilling houden waardoor ze gemakkelijk te controleren zijn. Als klokkenluiders van chemtrails, e-nummers, vaccinaties, straling, Monsanto en mind control boden wij vanaf 2002 de oplossingen om deze schadelijke stoffen en frequenties te neutraliseren en te transformeren.

Bovenstaande info is nu ingedaald in het onderbewustzijn van meer dan de helft van de wereldbevolking. Als het feitelijk wordt via de bevestiging van t.v. en media dan wordt het bewustzijn geactiveerd. Zie hier de rol van de media. Wij raden iedereen aan daar niet meer op te wachten en de rol van de media over te nemen met compassie voor diegenen die het ons hebben onthouden. Er is veel onwetendheid op de plekken waarvan je zou verwachten dat men wat weet.

Al het nieuws wat we momenteel zien verschijnen (ook op internet en nu helaas ook op niburu.nl) zijn vrijwel allemaal afleidingsmanoeuvres om mensen weer bij de kern (zichzelf en liefde) weg te trekken. Besef dat vrijwel alle sites zijn geïnfiltreerd en je nu met de kennis en ervaringen moet werken die je zelf hebt opgedaan. Iedereen maakt nu stappen waar hij of zij zijn energie in stopt. Mijn advies is kijk naar de dingen die je blij maken en zoek rust en ontspanning met gezin, vrienden en bekenden. Wacht niet langer op wereldleiders en televisie en bespreek wat je weet en hou het simpel, go with the flow en blijf positief.

Uiteraard proberen we zo snel mogelijk weer actuele informatie te bieden en hopen dat diegenen die verantwoordelijk zijn geweest voor deze coupe beseffen dat de vreugde van korte duur zal zijn. Vanaf 22 februari is u belangrijke informatie onthouden en ben ik niet meer in de mogelijkheid u actueel nieuws te bieden. Met name de ontwikkelingen met het huidige buitenaardse contact en de vele ervaringen en contacten in Nederland en de kennisverspreiding ervan is van groot belang.

Wij hopen dat we de nieuwe redactie verder mogen uitbreiden met mensen die we via de Schumann cursus hebben ontmoet en die weten hoe het is als je vanuit een gelijke focus, intentie en energie kunt functioneren. Met name de ascentie verschijnselen en energieveranderingen en de effecten op de mens willen we graag beter begeleiden. Door alle acties en attacks blijkt uiteraard dat onze info als gevaarlijk wordt gezien voor het huidige systeem. Het is eigenlijk een wonder dat we het zo lang hebben volgehouden. Door alles blijkt dat het nu tijd is voor wat nieuws, de naam Niburu is helaas vervuild en we komen snel met iets nieuws wat verder gaat dan de informatie op de nu-zonder basiskennis functionerende- Niburu sites.

Dit is na 12 jaar wel even slikken. Ik kan iedereen garanderen dat wij weer van ons laten horen. Nu staan velen op nu ze hebben gemerkt wat er is gebeurd en die ik heel erg wil bedanken. Inmiddels vormt zich een nieuwe universele redactie die via nieuwe wegen en naam actuele informatie gaan bieden. Wij vragen uw geduld tot we terug zijn en uw eigen waarheid en ervaringen vast te houden. Blijf positief en richt je op wat iedereen uiteindelijk wil. Een vredevolle, respectvolle, eerlijke, gezonde, gelukkige en liefdevolle wereld waarin we ontdekken dat alles met elkaar is verbonden en we niet alleen zijn.

Ik houd jullie op de hoogte, bedankt voor al het vertrouwen en de steun. Dit is mijn laatste interview waarin ik probeer een zo duidelijk mogelijk beeld te geven van de situatie op dat moment.

Dit interview is niet op niburu.nl geplaatst. We hopen weer zo gauw mogelijk bij jullie te zijn vanaf een andere plek en onder een andere nieuwe naam voor het universele nieuws wat juist nu iedereen toekomt.

Universe is magic and love and knowledge is the Key – Anton

We willen uiteraard dat de kennis door blijft groeien en willen op meerdere plekken deze cursus geven. Wij zoeken uitbreiding van diegenen die voelen en weten dat ze er klaar voor zijn. Wij maken deze dag een grote stap naar voren en hoop velen terug te zien. 16 Maart geven we in Soest weer een Schumann Terugkomdag, en op 29/30 maart geven we een Schumann Resonantie Cursus, beide in Soest

De mailadressen om ons te bereiken zijn nu schumann@antonteuben.nl en anton@antonteuben.nl

P.S.
De volgende sites zijn o.k. en vallen onder Uninet. Deze kan ik iedereen aanbevelen voor een beter inzicht in de huidige universele situatie.

http://www.crystalinks.com/

http://www.hollowearthnetwork.com/

http://www.bibliotecapleyades.net/esp_tema.htm

http://intergalacticradiostation.com

http://www.unitynet.nl/

Tevens wordt er nog aan deze website gewerkt. Kijk geregeld op deze site voor updates.

Getagd , , , , , . Bladwijzer de permalink.

17 reacties op De echte mededeling van Anton Teuben.

 1. Victoria zeggen:

  Beste Anton,
  Vreselijk wat mensen elkaar toch aandoen. En natuurlijk achter je rug. Maar uiteindelijk leer je weer wat en kom je er beter uit. De andere Niburu site geeft een negatief gevoel en daardoor lees ik het absoluut niet. Uiteindelijk zal het goede overwinnen en dat merk je gelukkig vanzelf. Sterkte

 2. Anne zeggen:

  Beste Anton,
  Toevallig via WTK(? )zag ik “dat je met pensioen zou zijn gegaan”. Onmogelijk, zoals ik je ken.
  Maar onvoorwaardelijke liefde overwint. Steeds. Altijd.
  The One and Only Truth.
  liefs,
  Anne

 3. arnold zeggen:

  hoop dat je snel terug komt met de site vond het altijd erg eerzaam en ben erdoor veranderd hoop snel weer wat te vernemen van een doorstart of iets

  mvg een trouwe lezer

 4. Mark zeggen:

  ‘Samengewerkt’ Typen op een telefoon is niet mijn sterkste punt.

 5. Mark zeggen:

  Beste Anton, wij hebben in Groningen samulengewerkt in 2008. Ebbingestraat. Hoewel wij niet op één lijn zaten en jij en ik allebei fouten hebben gemaakt, wil ik je toch een steunbetuiging geven. Niburu.nl was van jou en dat weet iedereen. Dat ze dit van je hebben afgepakt vind ik een grof schandaal, en ik vind dat je dit bij de SIDN moet melden. Het is namelijk diefstal. nogmaals we waren het vaak oneens maar voor dit principiële punt vind je mij aan je zijde. Het ga je goed.

 6. Coby Ziv zeggen:

  Beste Anton
  Fijn om goede vrienden te hebben
  Ook ik heb het nieuws ontdekt via wont to know.
  Ik had al een vreemd gevoel over de verandering en was
  teleurgesteld. Nu begrijp ik waarom.
  Heel veel Love , en gelukkig dat mijn intuitie klopt
  Coby

 7. kukumatz zeggen:

  Beste Anton,

  Heel dapper dat je weer opnieuw begonnen bent en laten we hopen dat drie maal scheepsrecht is, ook voor jou, en dat degene die je dit “opnieuw” geflikt hebben hier danige last mee krijgen dat niburu.nl op de korte termijn uit de lucht verdwijnt.
  Helaas zullen dan al de gegevens waarschijnlijk ook verdwijnen maar de echte “niburu” zal zich dan weer verheffen.
  Het was te verwachtten dat dit kon gebeuren, er zijn meerdere elementen, zowel “eigen” als “buitenstaand” die jou graag de mond snoeren met vrije nieuwsgaring. En helaas hebben deze elementen nog veel macht op dit moment en vooral veel geld om mensen om te kopen. Hoe huichelachtig kan een mens zijn op dit gebied, helaas zal hun denkwijze zich tegen zichzelf richten en tenslotte zullen ze afgerekend worden op dit soort streken. Ben in afwachting van de val van niburu.nl en de sopn.

  johan

 8. Karin Vreeswijk zeggen:

  Hallo Anton,
  enkele jaren terug heb ik je ontmoet in Ter Apel, toen je daar een lezing gaf. Wij woonden er toen pas. ‘k vond het toen heel leuk en verrassend om te merken dat er ook in Groningen mensen wonen die erg geïnteresseerd zijn in wat er nog meer is tussen hemel en aarde. Heerlijk is dat.
  Jammer dat jouw website zo door anderen is “misbruikt” al zou het in eerste instantie misschien goed bedoeld zijn geweest.
  Zij hebben echter niet zuiver gehandeld. Triest!
  Dankzij een lieve collega die jouw brief naar me doorstuurde, ben ik blij weer wat van je te horen. Dank voor je uitgebreide mail en alle informatie daarin. Ik hoop, en ik denk met velen, dat je hierna weer geregeld van je laat horen via je eigen, nieuwe website.
  Wellicht in een andere vorm, omdat je nu waarschijnlijk geen grote redactie meer tot je beschikking hebt, maar na alle sores die je nu meemaakt komt er vast weer iets moois uit voort!!
  We kijken er naar uit.
  Heel veel liefs, veel succes en graag tot mails!
  Karin

 9. Frederika zeggen:

  Dear Anton heel fijn dat ze je er niet onder krijgenLiefde en eerlijkheid is iets waar ze nog niet tegen kunnen.ook moeten we hen liefde sturen zo dat ze bewust worden.
  Intussen doe je prachtig werk , ga zo door.
  licht groet
  Een oma van over de 70 jaar

 10. John; Bussink zeggen:

  Beste anton,

  Ik schrok behoorlijk toe ik je mededeling las op nieuwetijdskind.com. Ook ik vond het maar raar dat de vertrouwde Niburu website er totaal anders uitzag. maarja geeft niet nu ik weet waar je je nieuwe site hebt opgebouwd.

  Heel veel succes gewenst ook met al het andere werk wat je doet

  Groeten van een Indigo, Namasté

 11. Pascale Pieters zeggen:

  Beste Anton , je was ooit 1 der favoriet sites voor mij , dit 11 jaar terug al .

  Door de site Want to know vond ik je terug, ook bij mij sta je al vandaag terug in mijn ” favorieten balk ” ;-))

  groeten vanuit Belgie!
  Pascale

 12. Nathalie zeggen:

  Beste Anton,
  We verspreiden de boodschap! het is wachten op de 100e aap. Duurt niet lang meer!
  Hartegroet Nathalie

 13. mikepoelman zeggen:

  beste anton en al jou medewerkers.
  wie zijn die stakkers die jou site hebben gejat?
  maak gauw een nieuwe site want jullie zijn belangrijk voor
  mij en heel veel anderen. bedankt voor jullie toewijding
  en hoop gauw weer van jullie te horen.groet en heel veel liefde uit alkmaar.

 14. Gerrit zeggen:

  Beste Anton,

  Ook ik heb je terug gevonden via de WantToNow nieuwsbrief, en ook ik voelde mij niet thuis bij het “oude vertrouwde Niburu site”
  Zo zie je maar weer …………………

  Heel veel succes!!!

 15. veronica zeggen:

  Wat fijn dat je iets laat horen.En wat erg dat Niburu is gekaapt. Ik hoop dat er snel een nieuwe site komt,die ons het echte nieuws laat weten. Wat Yvon hierboven vraagt zou ik ook graag willen weten .Zijn de F.B pagina”s ook overgenomen?
  Ik wens je ontzettend veel succes ,en weet dat liefde altijd overwint. Kan even duren Maar het overwint altijd!!!
  Veel succes en lieve Groetjes Veronica

 16. yvon zeggen:

  Beste Anton,

  Fijn dat ik je weer heb terug gevonden via de WantTo Know nieuwsbrief. Had al een ‘vreemd gevoel’ bij de nieuwe opzet van Niburu.
  Hoe staat het met de Niburu FB pagina’s ? Zijn die ook ‘overgenomen’ ?

  Veel Succes!

 17. marius zeggen:

  Beste Anton,

  In het kort: het is shockerend hoe niburu gekaapt is. Als redelijk trouwe lezer van die site voel ik me ook bedrogen. Temeer daar het er naar uitziet dat SOPN ook gekaapt is door dezelfde familie ‘list en bedrog’, ik had op SOPN gestemd…
  Ik wens jou veel succes met deze doorstart, en wie weet hoe dingen alsnog terug komen waar ze horen – bij jou dus.

  Marius

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *