Cursus Schumann Resonantie

Header Schumann resonantie

De cursus Schumann Resonantie wordt verkwikkend en vernieuwend gegeven, vooral met de intentie om uw energie, uw trilling, te verhogen. Dit om uw zicht te verbreden en om een betere wereld te maken en te beginnen bij uzelf.

De Schumann resonantie is de trilling tussen de kern van de Aarde en de buitenste laag van de ionensfeer, ongeveer 65 kilometer boven de Aarde. Alles wat leeft op deze planeet staat in verbinding met deze trilling, zeg maar de hartslag van de Aarde. De tegenwoordige mens is zich hiervan echter niet bewust, omdat het ons niet geleerd is om ons energetisch met deze trilling te verbinden.

We zijn door onze hectische maatschappij niet meer in staat om te voelen wat er in ons lichaam en in onze geest aan het gebeuren is. De meeste mensen hebben hierdoor het heft niet meer in eigen hand. We zoeken alles wat we nodig hebben en wensen buiten onszelf, terwijl het alleen in onszelf te vinden is. Hierin speelt de Schumann resonantie een enorm belangrijke rol. Door zich hierop af te stemmen neemt men de levensenergie in zich op die alleen de Aarde ons kan geven. Men haalt zo het “geaard zijn” vanuit de Aarde en dat zorgt ervoor dat men letterlijk weer met beide benen op de grond staat.

Deze resonantie is werkelijk van levensbelang. Wanneer men dit bewust door het lichaam kan laten stromen wordt men vrijwel direct rustiger, positiever, sterker, gezonder en gelukkiger. U bent minder vatbaar voor ziektes en kunt alles wat u belemmert om u verder te ontwikkelen gemakkelijker loslaten. De Schumann resonantie levert de energie en het inzicht om voor u zelf alles weer rustig, helder en overzichtelijk te krijgen. Rust is de basis van de creatie.

De integratie van de Schumann resonantie biedt een ieder bij toepassing o.a. de volgende mogelijkheden:

 1. Het activeren van het zelfgenezend vermogen
 2. Het biedt bescherming tegen straling en andere ongewenste frequenties
 3. Het activeert je cellen en restaureert je DNA
 4. Het lost blokkades op en biedt nieuwe inzichten en mogelijkheden
 5. Het beste middel tegen mind-control en intimidatie
 6. Het verbindt de rechter- en linkerhersenhelft

Als u in uw leven te maken heeft, of heeft gehad met ziekte, onverwerkte emoties, depressiviteit, ingebrachte chips, mindcontrol, misbruik, worstelingen met geloofsovertuigingen of seksualiteit is de Schumann resonantie de oplossing.

Neem ook nu het besluit uw eigen regisseur of kapitein te worden over uw leven en meld u aan voor een van de aankomende Schumann resonantie cursussen. Deze cursus werd al gevolgd door ruim 2600 mensen en al 9 jaar met veel succes gegeven door Anton Teuben en zijn team.

De cursus Schumann Resonantie zal gegeven worden door Anton Teuben op:

11 en 12 november 2017, locatie Winsum (meer informatie)
25 en 26 november 2017, locatie Leusden (meer informatie)
10 en 11 februari 2018, Emmen VOL! (meer informatie en aanmelden LET OP: meld je aan bij Centrum voor Levenkunst: info@centrumvoorlevenskunstemmen.nl)
24 en 25 februari 2018, Kraggenburg (Noordoostpolder) (meer informatie en aanmelden) LET OP: meld je aan bij Holistisch Centrum De Bron)
3 en 4 maart 2018, locatie Winsum, Floraborg, Binnensingel 15, 9951 GD Winsum, aanmelden: cursus@antonteuben.nl
24 en 25 maart 2018, Emmen (meer informatie en aanmelden LET OP: meld je aan bij Centrum voor Levenkunst: info@centrumvoorlevenskunstemmen.nl)
7 en 8 april 2018, locatie volgt  (meer informatie volgt z.s.m.)
12 en 13 mei 2018, locatie Soest  (meer informatie volgt z.s.m.)
23 en 24 juni 2018, locatie Winsum (meer informatie volgt z.s.m.)
1 en 2 september 2018, locatie volgt  (meer informatie volgt z.s.m.)
6 en 7 oktober 2018, locatie Winsum  (meer informatie volgt z.s.m.)
10 en 11 november 2018, locatie volgt in Brabant/Limburg  (meer informatie volgt z.s.m.)

Tijd: 10.30 – 17.00 uur
Kosten: 1-daagse cursus €75,- / 2-daagse cursus €125,- (incl. koffie, thee en water)
Aanmelden: cursus@antonteuben.nl en monique.teamanton@gmail.com

Je kunt je hier inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden: Nieuwsbrief Anton Teuben.nl!

Universe is magic and love is the key

Team Anton Teuben

2 Responses to Cursus Schumann Resonantie

 1. Jozef Aerts zegt:

  Beste Anton,
  Ik was op jou ontmoetings -namiddag, toen (al enkele jaren terug) je aan de Belgische (zuid Nederland) je uiteenzetting over ufo’s gaf, heb jou tijdje vermist met de website’ nuburu perikelen! en heb jou gelukkig door surfen herontdekt! Anton, wanneer geef je in zuid Nederland een Schumann cursus, of is dat niet mogelijk? Dan kom ik wel tot Winsum! Graag even uitleg!
  Beleefde Groeten,
  Jozef

 2. Axel Vonk zegt:

  Hoi Anton,
  Ik wil graag weer eens een schumann cursus doen met mijn buurman. Wanneer geef je weer een cursus?
  Gr,
  Axel Vonk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zestien + dertien =