Aanmelding is verstuurd

De aanmelding is in goede orde verzonden.

Controleer u email voor de bevestigingsmail.

Team Teuben

One Response to Aanmelding is verstuurd

  1. Madeleine Sluis zegt:

    Goedenavond, ik vond uw lezing tijdens Earth & Beyond zeer inspirerend en boeiend. Graag zou ik meer willen vernemen hoe ik naast donaties ook via andere activiteiten of op andere manieren het Team Anton Teuben kan helpen met jullie doelstellingen. Ik vind het echt prijzenswaardig dat jullie de mensheid wakker maken en zelfs Mark Rutte te spreken hebben gekregen. Ik zou graag ook meer willen stappen willen zetten in het beginnen van een betere planeet te creeren. Op dit moment weet ik nog niet via welke wegen dat kan, vandaar mijn e-mail. Ik ga naar u in ieder geval maandelijks doneren, om alvast een klein steentje bij te dragen.

    met vriendelijke groet,
    Madeleine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 + 11 =