Rauwe wiet: superfood

Het eten van rauwe wiet voorkomt darmkanker, fibromyalgie en neurodegeneratieve ziekten.

Cannabis wordt in verschillende vormen over de hele wereld genomen, terwijl het voornamelijk wordt gerookt, rauw wordt gegeten en bewezen is dat het ongelooflijke voordelen voor de gezondeheid biedt, terwijl het ook niet-psychoactief is en daarom aantrekkelijker is voor een groter aantal mensen.

Marihuana kan worden beschreven als een van de nieuwe reeks superfoods, het bevat meer dan 400 chemische verbindingen die nuttige vitaminen, essentiële oliën en zuren bevatten. Deskundigen zoals Dr. William Courtney zijn van mening dat wiet ‘essentieel voor voeding’ is. Marihuana bevat extreem hoge concentraties cannabinoïdezuren waarvan is ontdekt dat ze essentieel zijn voor de celfunctie.

Cannabinoïdezuren

De twee belangrijkste cannabinoïdezuren die tot nu toe zijn onderzocht, zijn THCa en CBDa. Als deze zuren worden verhit, door te roken, te dampen of cannabis te koken, beginnen ze af te breken in verschillende chemicaliën, ze worden afgebroken tot psychoactieve THC en cannabinoïde CBD. Dit proces wordt decarboxylatie of “decarbing” genoemd en beschrijft het afbreken van de zuren in de vorm waarin ze actief worden.

Terwijl actieve THC en CBD hun eigen gezondheidsvoordelen hebben, is een nadeel dat het menselijk lichaam slechts een bepaald aantal van deze geactiveerde cannabinoïden aankan. Dr. Courtney legt het uit in deze video.

met dank aan K.Raven van Worldunity.

Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twintig − vijf =