Black Knight satelliet: buitenaardse beschermer van de Aarde?

 De illustere Black Knight satelliet zou onze Aarde al sinds de ondergang van Atlantis monitoren. Dat betekent dat deze satelliet al ruim 12000 jaar rond onze planeet cirkelt, n.b. in een lage omloopbaan. Het verhaal gaat dat Nicola Tesla in het begin van de vorige eeuw al signalen zou hebben opgevangen van deze satelliet. Bovendien zou Donald Keyhoe, een bekend UFO-onderzoeker, al in 1954 het bestaan van twee!! satellieten hebben aangetoond.  In dat jaar was de mensheid nog niet in staat zelf satellieten in een stabiele omloopbaan rond de Aarde te brengen. In elk geval hebben wij een mooie video op You-tube gevonden, die mogellijk meer licht op deze zaak kan werpen. Mocht de eerste link niet (meer) werken is er hier nog een.

Delen..Tweet about this on TwitterShare on Facebook25Share on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Digg this
Voeg toe aan je favorieten: permalink.

One Response to Black Knight satelliet: buitenaardse beschermer van de Aarde?

  1. Peter zegt:

    De illuminati weet duidelijk meer over de Black Knight, omdat ze dat altijd laten zien in films. Kijk een keer naar The fifth element met Bruce Willis. Het ruimteschip dat in het begin van de film landt in Egypte (!) is duidelijk de Black Knight.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

dertien + 6 =