Programma “Het Wonder van Groningen deel 2; Het Vervolg… Een Nieuw Begin” op 26 augustus 2017

Na de eerste succesvolle presentatie op 25 maart jl. van dit jaar staat deel 2 over vijf weken op het programma. Wij hebben onze focus voor 100% gezet om van 26 augustus een dag te maken waarop we collega’s, redacties, volgers en bezoekers van 16.00 tot 22.30 uur  weer kunnen voorzien van duidelijke informatie en de laatste nieuwsfeiten (door de mainstream-media verzwegen) die hoop bieden voor een betere toekomst.

De volgende actuele onderwerpen en op-omvallen-staande cover ups bespreken we met collega’s, getuigen en ervaringsdeskundigen. Wij hebben vrijwel iedereen uitgenodigd die zich in Nederland bezighoudt en/of presentaties geeft over hun buitenaards contact of ontdekkingen en ervaringen.

Programma*:

– Wat hebben o.a. Erich von Däniken, het Disclosure Project, Edward Snowden, Gary McKinnon, Coen Vermeeren, Paul Hellyer, David Icke en David Wilcock ons aan inzichten en kennis gegeven?
– Geo-engineering en de klimaatverandering, is er een verband?
– Fysiek en geestelijk gezond, en rust en overzicht met de Schumann Resonantie.
– BDO en er is leven na de dood?
– Tesla, Keshe en wat is mogelijk met natuurzuivere vrije energie?
– Ouders en hoogsensitieve kinderen
– De geheimzinnigheid rond de vondsten op Antarctica en de Noordpool.
– Een tweede zon, Planet X, Nibiru een sterrenschip?
– Het Wonder van Groningen en Pleiadiaanse schotel boven o.a. Winsum
– Buitenaards contact en de liefdevolle boodschap

* wijzigingen voorbehouden

Mensen die hierbij aanwezig willen zijn, raden wij aan zich nu al op te geven via cursus@antonteuben.nl.

Datum: zaterdag 26 augustus 2017
Aanvang: 16.00 uur
Entree: vrije donatie
Locatie: Muziek Organisatie Noord, Bieslookstraat 23, 9731 HH Groningen
Aanmelden: cursus@antonteuben.nl

Universe is magic and love the key

Team Anton Teuben

UFO-meldpunt en klokkenluider sinds 1985

Delen..Tweet about this on TwitterShare on Facebook41Share on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Digg this
Voeg toe aan je favorieten: permalink.

2 Responses to Programma “Het Wonder van Groningen deel 2; Het Vervolg… Een Nieuw Begin” op 26 augustus 2017

  1. Maria zegt:

    Buitenaards contact en liefdevolle boodschap? Ik kan je vertellen dat de wezens van Aldebaran (Aldobrandini familie oa) allang op aarde zijn en niet liefdevol handelen. Zij zijn juist naar aarde gekomen om de mens als werkras te creëren en hebben tot op de dag van vandaag nog steeds de macht. Zo hebben de Aldobrandini familie de Rothschilds honderden jaren geleden ingehuurd om het geld te beheren. Het zijn de pauselijke families die over het algemeen in Florence Italië leefden. Ook hadden zij nauwe banden met Leonardo da Vinci die een schilderij heeft gemaakt met Madonna Aldobrandini en een UFO op de achtergrond. Verdiep je daar maar eens in en je zult zien dat ze niet zo liefdevol zijn 😉 Ze komen ons zeker niet redden.

    • Anton zegt:

      Beste Maria. Wij zijn als meldpunt op de hoogte van de wezens van Aldebaran en hun intentie. Het universum heeft echter meer te bieden, talloze liefdevolle wezens uit hogere dimensies overvleugelen met liefde en universele kennis de intenties van bv. de wezens van Aldebaran en maken overal ter wereld volop contact met een liefdevolle boodschap. Belangrijk om nu de energie te stoppen in vooruitgang en jezelf en te beseffen dat… Universe is magic and love the key

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

negentien − vier =

  • Disclosure finale zaterdag 25 maart 2017 Nieuwscafé Extra: Het wonder van Groningen