Mijn grootste inspirator is donderdag 22 juni rustig ingeslapen en overgegaan.

Bedankt Pa, dat je mij op het juiste spoor hebt gezet.

Vorige week, juist op het moment dat wij bezig waren mijn moeder te verhuizen, naar een aanleunwoning bij het verpleeghuis waar mijn vader werd verpleegd, en ze weer dicht bij elkaar zouden zijn, kregen wij het trieste bericht dat mijn vader het niet meer lang zou volhouden. Donderdagavond waren mijn moeder, zus en ik erbij toen hij rustig, vredig en tot zijn en onze opluchting is ingeslapen.

Hij is 93 jaar geworden. Voor mijn zus en mij was hij een geweldige vader en voor onze moeder een geweldige partner. Vader had 68 jaar lang een stabiel en gelukkig huwelijk met mijn moeder. Hij heeft hard gewerkt voor zijn gezin, was sociaal betrokken, had een brede interesse en is mijn grootste inspirator voor wat ik in mijn leven heb onderzocht en heb gedaan. Eén van zijn grootste wensen was dat de waarheid op onze televisieschermen en in onze kranten zou verschijnen en dat hij daar nog getuige van mocht zijn.

Vanaf jongs af aan had ik een grote interesse voor lucht- en ruimtevaart en hij had vanaf 1980 een grote nieuwsgierigheid naar de boeken en inzichten van o.a. Erich von Däniken (Waren de Goden Kosmonauten). Dit bij elkaar vormde in de tachtiger jaren het fundament voor het UFO-meldpunt en in het begin van dit nieuwe millennium van SOPN (Soeverein Onafhankelijk Persbureau Nederland).

Helaas ben ik door dit trieste voorval en de verhuizing van mijn moeder de laatste weken niet in staat geweest om de voorbereidingen voor 8 juli goed af te ronden. Daardoor ben ik genoodzaakt om `Het Vervolg van Het Wonder Van Groningen” dat op zaterdag 8 juli stond gepland uit te stellen tot zaterdag 26 augustus 2017.

Laten we hopen dat de instanties hun verstand gebruiken en verantwoordelijkheid nemen, zodat we snel de waarheid mogen horen, iets waarvan ook mijn vader van op de hoogte was en ook heeft ervaren. Met de universele kennis die velen al hebben ontvangen, kunnen vele levens worden gered en ziekten en ellende voorkomen worden, kunnen mensen weer gezond worden en kunnen zij inzicht, rust en liefde vinden… Dit is waar de massa nu recht op heeft.

The Universe is magic and love is the key

Anton

Delen..Tweet about this on TwitterShare on Facebook10Share on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Digg this
Voeg toe aan je favorieten: permalink.

3 Responses to Mijn grootste inspirator is donderdag 22 juni rustig ingeslapen en overgegaan.

 1. LD zegt:

  Sterkte Anton.

 2. Anne zegt:

  Beste Anton,

  Wat een verdrietig bericht. Toch heb je 93 jaar lang je vader mogen meemaken. De vorm is veranderd maar zijn Essentie straalt in alle dimensies door, ook naar jullie. De wond is er en tranen zoeken hun weg. Veel sterkte de komende tijd.
  Tedere groet,

 3. Gretha Muller zegt:

  Beste Anton,

  Geconduleerd met het verlies van je vader, maar zo te lezen mag je blij zijn zo’n vader te hebben gehad. Groetjes uit Duitsland. Gretha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

14 − vijf =

 • Disclosure finale zaterdag 25 maart 2017 Nieuwscafé Extra: Het wonder van Groningen